رضایت مندی در مورد رعایت موارد حقوقی
رضایت مشتری چیست؟
رضایتمندی مشتری همان احساس خوب و مثبتی است که هر مشتری پس از خرید کالا یا خدمات دارد. این حس رضایت از تقابل خواسته و انتظارات مشتری و تقابل عملکرد عرضه کننده ایجاد میشود.
تاثیر رضایت مشتری در کسب و کار:
۱- تکرار خرید مشتری
۲-خرید کالای جدید از طرف مشتری
۳_بازاریابی موثر توسط مشتریان راضی برای مشتریان دیگر
نکته مهم اینست که مشتریان راضی علاوه بر اینکه به مشتریان وفادار برای شما و سازمانتان تبدیل میشوند، به عنوان دستگاه تبلیغاتی موثر در جهت بالا بردن مشتریان سازمان موثر خواهند بود.
هر سازمان برای اینکه رضایت مشتریان را دنبال کند باید در مراحل زیر برنامه ریزی داشته باشد
شناسایی انتظارات مشتریان
شناسایی انتظارات مشتریان با ارتباط با مشتری و دریافت دیدگاههای مشتری امکانپذیر است.
این امر بیشتر به عهده بخش روابط عمومی سازمان، با روش تلفنی ،پستی و حضوری باید انجام بشود. و دیدگاه مشتریان در رابطه با عملکرد سازمان را پیگیری کند.
نکته طلایی اینست که شناسایی انتظارات مشتریان باید بروز باشد زیرا عواملی مانند بهبود فرایندها، ظهور تکنولوژی جدید، تغییرات در اولویتهای مشتریان، ارتقای کیفیت خدمات فراهم شده توسط رقبا؛باعث میشود انتظارات مشتریان در طی زمان تغییر کند
نکته مهم:
همواره باید از مشتریان نظرسنجی شود و از نظر مشتریان ناراضی حسن استفاده را برد چرا که مشتریان ناراضی بدون دریافت هزینه تمامی باگها و خلأهای سازمان را گوشزد میکنند.
در هر کسب و کاری فروشنده موظف است برای مشتری ارزشمندی ایجاد کند . ارزشمندی برای مشتری،به معنای ایجاد رضایتمندی است. در این مرحله حس درد و رنج را از مشتری محو می شود و به جای آن حس غرور و شادی به مشتری انتقال داده میشود…
در زمینه املاک نیز چنین است؛ مشاور باید با ارائه خدمات شفاف و ایجاد حس خوب ، اعتماد متعاملین را جلب و در جهت بالابردن اعتماد طرفین در زمان اولیه و تداوم آن در بلند مدت ، به افزایش مشتریان وفادار خود بپردازد.
بدیهی است در صورت انجام موارد مشتری مداری ذکر شده هم متعاملین رضایتمندانه به خواسته هایشان میرسند و هم لیست مشتریان وفادار برای مشاور املاک افزایش می یابد.